Welcome Guest [Log In] [Register]

Posted Image

Forum Pelajar dan Alumni Politeknik Seluruh Malaysia

http://www.mypolycampus.net


Username:   Password:
Add Reply
KAD RELOAD MURAH; maxis, digi, celcom semua nilai
Topic Started: May 24 2005, 03:02 PM (1,504 Views)
remy82
Member Avatar

Baru dilancarkan! Jadilah antara yang TERAWAL! Dengan hanya bermodalkan RM41 dan membeli reload anda sekarang sebanyak RM34, anda sudah boleh mulakan perniagaan amat lumayan sehingga boleh mencecah pendapatan jutaan ringgit dari jutaan pengguna prepaid di Malaysia!



Amat mudah untuk dijalankan. Anda hanya perlu tahu guna SMS untuk jalankan perniagaan ini.
Tiada barang yang perlu dibungkus dan diposkan untuk dijual kerana produk ialah nombor pin dan serial sahaja yang boleh dihantar dengan SMS.
Boleh dijalankan dimana sahaja asal ada talian. Tidak perlu pejabat, kiosk untuk jual prepaid dan sebarang premis.
Kemudahan order reload hanya dengan SMS. Jika prepaid anda habis ditengah malam dan kedai sudah tutup, dimana anda harus dapatkan reload anda? SMS sahaja dan anda akan segera dapat nombor reload anda! Kenapa harus buat yang susah sedangkan ada yang mudah?
Segalanya auto dimana segala urusan yang anda lakukan dari SMS akan terus dapat dilihat diinternet iaitu di online akaun anda. Anda juga boleh melihat network anda, bonus anda dll.

Daftar PERCUMA di >>
http://prepaid.cynexx.com/?b=remy82
http://prepaid.cynexx.com/?b=remy82
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
intan_k
Member Avatar
Semester 4
[ *  *  *  * ]
:ph43r: ye ker??
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
remy82
Member Avatar

ye la, dah lama saya join...semalampun saya dah daftarkan member saya! apa salahnya tukar pulak cara beli prepaid, lebih jimat dan senang, SMS jer terus dapat pin
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
remy82
Member Avatar

product list

Posted Image



Offline Profile Quote Post Goto Top
 
remy82
Member Avatar

hemmm apa tunggu lagi jom beli prepaid kat mymode
daftar skarang http://prepaid.1sx.net
Posted Image

Offline Profile Quote Post Goto Top
 
remy82
Member Avatar

5 jun hari tu ada twaran pada ajen. aku plak tak dapat hadir.. isk..isk..
ni senarai ahli2 yang bertuah pada malam tu
Posted Image


http://prepaid.1sx.net
http://prepaid.1sx.net
http://prepaid.1sx.net
http://prepaid.1sx.net
http://prepaid.1sx.net
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
sinchan82
Member Avatar
Administrator
[ *  *  *  *  *  * ]
hmm berniaga molek2 tau
;)
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
Rao-Leo 83
Member Avatar
Super Duper Senior
[ *  *  *  *  *  * ]
saya pun ahli juga dlm business ni....

kebaikannya ialah, daripada kita beli kad prepaid tanpa diskaun kat luar, baik kita beli kad prepaid dgn agen ni dgn diskaun yang telah ditetapkan...

kita juga blh belikan utk saudara mara serta kawan-2..... :;hehe:
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
remy82
Member Avatar

ye..ye trima kasih kerana memberi sokongan....
kebanyakan orang sekarang mempunyai h/phone dan majoritinya menggunakan prepaid, hampir setiap bulan kita membeli prepaid dan mengeluarkan waang yang banyak untuk itu, jadi perniagaan ini banyak memberi keuntungan...kita keluarkan duit untuk beli prepaid dapat plak bonus...selama ini kita mengkayakan orang lain sekarang dah tiba masanya kita berhenti mengkayakan orang, dan mula mengkayakan diri kita dengan peluang yang terbuka luas ini....sudah ramai yang menceburi perniagaan ini, malah untuk kegunaan sendiri dan keluaga juga boleh, tapi saya percaya masih ramai yang tidak tahu lagi dengan sistem pembelian melalui sms ini... jadi pada sesiapa yang masih belum sertai cepat jangan ketinggalan... semoga berjaya

http://prepaid.1sx.net
http://prepaid.1sx.net
http://prepaid.1sx.net

http://remy.1sx.net
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
drag
Member Avatar
Semester 4
[ *  *  *  * ]
berapa diskaun yang diberikan sekiranya kita reload melalui cara nie...
dan apa hasil yang di peroleh sekiranya pv kita dah mencapai suatu tahap yg tertentu??? :)
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
Go to Next Page
« Previous Topic · Notis & Iklaneka · Next Topic »
Add Reply