Welcome Guest [Log In] [Register]

Posted Image

Forum Pelajar dan Alumni Politeknik Seluruh Malaysia

http://www.mypolycampus.net


Username:   Password:
Add Reply
BANGUNAN POLITEKNIK MUADZAM SHAH PAHANG; projek gajah putih!!!
Topic Started: Oct 26 2004, 09:23 PM (3,738 Views)
ammoi^gurlz
Member Avatar
Semester 3
[ *  *  * ]
poli muadzam ni ebesar tau...tp cian kat poli tu sebab x siap2 lg.. :(
poli muadzam masih tumpang kat sek teknik lg..
masalah sebenar poli ni kerajaan takde duit nak bayar kat kontraktor die..
nie sepupu ammoi yang cakap sebab die handle bahagaian kewangan kat poli sana
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
junaida
Semester 4
[ *  *  *  * ]
kerajaan yg tak der duit yer??
ish...sayang kan projek terbengkalai...
lagi rugii
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
alieza myrsha
Semester 3
[ *  *  * ]
a'kum
u la pasal...............
banyak duit rakyat di belanjakan oleh orang yang tidak bertanggungjawab.........
diharap pihak kerajaan lebih prihatin terhadap warga poli muaaazam ni...........
yelah peruntukan dah diberi kenape projek masih x siap2?
macam proses birokrasi jer.........
dalam negara yang mengamalkan demokrasi, kebajikan para pelajar perlu diambil berat. kerana pelajar yang akan manjadi pemimpin yang mencorak pemeritahan dimas hadapan......................
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
sinchan82
Member Avatar
Administrator
[ *  *  *  *  *  * ]
baru2 ni gi ghanu
lalu muadzham
cuma tak jumper poli muadzham tuh
kat ne ye?
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
junaida
Semester 4
[ *  *  *  * ]
abg long mesti silap jalan nie...tak apa/....lain kali usaha lagi sampai jumpa poli tu...tapi poli tu di pahang lah....tu lah pasai abg long tak jumpa...:)
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
sinchan82
Member Avatar
Administrator
[ *  *  *  *  *  * ]
hehehe ye lah kot silap jalan
jun, nak gi ghanu (kmamang) leh ikut kuantan
kalu dr johor msti lalu muadzam
;)
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
ex-poliku
Semester 4
[ *  *  *  * ]
Siap atau ye perkembangan terbaru kat POLI MUADZAM ni ya?Khabar2 kan lah kepada kami.Was-salam.
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
« Previous Topic · Jawatankuasa Perwakilan Pelajar · Next Topic »
Add Reply